fbpx

Tule näytteilleasettajaksi!

Koti ja Puutarha -messut 2023

Koti ja Puutarha -messut järjestetään Viitasaarella Hurrikaanihallissa 20.-21.5.2023. Messut ovat avoinna kumpanakin päivänä klo 10-16. Messut kuuluu vahvasti Viitasaaren kevääseen ja ovat yksi pohjoisen Keski-Suomen suurimmista kevättapahtumista. Messut järjestää Viitasaaren Yrittäjät ry yhteistyössä tapahtumatoimisto Evendan kanssa.

Tapahtuman ohjelmaa suunnitellaan vielä parhaillaan ja julkaisemme esiintyjät kevään aikana. Myös tuttuun tapaan lapsille on tulossa monenlaista tekemistä tapahtumaan.

Näytteilleasettajille

"Mukava ilmapiiri ja iloiset messukävijät. Kiva tunnelma ja hyvä ajankohta. Helppo saapua ja pystyttää messupiste, hyvät tilat ja järjestelyt." kertoivat näytteilleasettajat vuoden 2022 messuista.

Tapahtumaa markkinoidaan lehtimainonnalla, sosiaalisessa mediassa (tänä vuonna myös Instagram) sekä julistemarkkinoinnilla. Tänä vuonna panostamme myös mm. tienvarsimainoksiin ja opastekyltteihin tapahtumaan.

Kaikki ilmoittautuneet näytteilleasettajat lisätään kevään aikana nettisivuillemme näkyville osoitteeseen: www.kotijapuutarhamessut.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan vuoden 2023 messuille!

Myyntipaikat ja hinnat

Myyntipaikkojen hinnat sisältävät messupaikan vuokran ja myyntiluvan lauantaille ja sunnuntaille. Myyntipaikat eivät sisällä telttoja, pöytiä tai muuta tavaraa. Hallin sisään pääsee ajamaan autolla, mikä helpottaa tavaroiden kuljetusta.

Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä joten ole nopea ja varmista haluamasi paikka itsellesi! Vapaat paikat näet viereisestä kuvasta. Yksi paikka on 4x4 metriä kokoinen, mikäli tarvitset enemmän tilaa voit varata esimerkiksi kaksi vierekkäistä paikkaa.

Hallin sisältä 4x4m: 100 € + alv 24%
Hallin sisältä 4x8m: 200 € + alv 24%
Ulkoa 4x4m: 80 € + alv 24%
Ulkoa 4x8m: 160 € + alv 24%

SÄHKÖT:
Valovirta (230W) Hinta 10€ +alv 24%
Voimavirta (16A) Hinta 20€ +alv 24 %
Suosittelemme sähkölliset myyntipaikat paikoille 1-7, 25-30, 57-61.

Lisänäkyvyys tapahtumassa

Kasvata messumyyntiäsi lisänäkyvyydellä ja tavoita potentiaaliset asiakkaat messukävijöiden joukosta!

Mainospaikat käsiohjelmasta

Käsiohjelmasta tehdään painettu versio A5 koossa, joita jaetaan messukävijöille. Lisäksi käsiohjelmasta toteutetaan digitaalinen versio, jota jaetaan sosiaalisen median kanavissa. Käsiohjelman mainospaikalla voit markkinoida etukäteen esimerkiksi messutarjouksia tai -tarjontaa.

1/4 sivu 60€ + alv 24%
1/2 sivu 100 € + alv 24%
Kokonainen sivu 180 € + alv 24%

Somepaketti

Yrityksesi nostetaan tapahtuman nettisivuilla etusivulle, jossa linkki yrityksen sivuille & kaksi kappaletta yrityksen esittelypostauksia sosiaaliseen mediaan ennen tapahtumaa tai tapahtuman aikana (Facebook-sivu, Facebook-tapahtuma ja Instagram)

Somepaketti 60€ + alv 24%

Yhteystiedot: kotijapuutarhamessut@gmail.com
puh. 0442142399