fbpx

NÄIN TOIMIT NETTIMESSUILLA

Tulevana viikonloppuna 14.-16.5. saadaan nauttia Koti ja Puutarha -nettimessujen tarjonnasta. Koska messut toteutuvat kokonaisuudessaan netissä, mukaan voi osallistua maksuttomasti kuka tahansa, mistä tahansa ja milloin tahansa viikonlopun aikana. Voit osallistua niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin!

Koti ja Puutarha -nettimessut kokoavat yhteen kevään inspiraatiota, vinkkejä, messumyyjien tarjontaa ja tarjouksia sekä arvontoja ja livelähetyksiä.

Messut toteutetaan täällä nettisivuilla sekä Facebook ryhmässä Koti ja Puutarha -nettimessut tapahtumapaikka

Kuten oikeillakin messuilla, myös nettimessuilla jokaisella näytteilleasettajalla on oma osasto. Löydät kaikki näytteilleasettajat nettisivujen Messumyyjät -välilehden takaa. Kun klikkaat messumyyjän kohdalta ”Esittelysivulle” -kohtaa, pääset myyjän omalle osastolle. Osastolta löydät esittelyn yrityksestä ja tämän tarjoamista tuotteista, yhteystiedot, linkit verkkokauppaan sekä somesivuille ja mahdolliset messutarjoukset. Messutarjoukset julkaistaan messumyyjien omiilla esittelysivuilla perjantaina kello 10 ja ovat voimassa sunnuntaihin klo 21 asti. Mikäli haluat tehdä ostoksia messumyyjältä, klikkaa itsesi myyjän verkkokauppaan. Verkkokaupassa voit myös hyödyntää messutarjoukset!

Facebook-ryhmä sen sijaan toimii tapahtumapaikkana, joka korvaa fyysisen messuhallin. Ryhmässä tapahtuu kaikki ohjelma. Vaikka livelähetykset ovat tiettynä kellonaikana, et missaa niitä, vaikka et pääsisi liveajassa seuraamaan lähetystä! Kaikki livelähetykset tallentuvat ryhmään ja ovat katsottavissa koko messuviikonlopun ajan.

Ohjelmassa:

PE Klo 18 Kranssit.fi esittelee livessä mm. ruosteisia puutarhasomisteita

LA Klo 12 Kesäkukkaistutukset ja vinkit niiden tekemiseen 

Kukkaiselämää livelähetys

Klo 16 Vinkit Ritun Puutarhalta – livelähetys

SU Klo 12 Vinkit kodin sisustusprojektin aloittamiseen – SisustusMia livelähetys

Livelähetyksien lisäksi löydät ryhmästä messumyyjien tarjontaa ja arvontoja!

Kolmepäiväiset messut starttaavat perjantaina klo 10 ja ovat käynnissä sunnuntai-iltaan asti. Voit siis osallistua messuille silloin, kun sinulle sopii! Auringon helliessä voit kaataa lasiin kylmää juotavaa, istahtaa terassille ja heittäytyä messutunnelmaan. Jos messuviikonlopun ajan sataa sen sijaan vettä, täytä kuppi lempiteellä ja messuile sohvalta käsin lämmittävän viltin alla.

Jos sinulla herää kysyttävää mistä tahansa messuihin liittyen, voit aina laittaa meille viestiä Koti ja Puutarha -nettimessut Facebook-sivun kautta.

Tervetuloa messuilemaan! ❤️