fbpx
Viitasaaren Yrittäjät ovat järjestäneet messuja jo vuodesta 1995 asti ja messut ovat olleet yksi pohjoisen Keski-Suomen suurimmista kevättapahtumista.

Kun messut järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1995, odotettiin tapahtumaan kävijöitä 200 henkilöä, mutta tapahtuman suosio yllätti jopa messujärjestäjät ja paikalle saapuikin 2000 kävijää. Ensimmäiset messut osoittautuivat  hyvin onnistuneeksi ja messut ovat jatkuneet tähän päivään asti. 

Messuja järjestettiin monia vuosia Viitasaaren vanhalla lukiolla. Aikanaan selvisi, että vanha lukio oltiin purkamassa, joten uusi tapahtumapaikka oli etsittävä messuille. Sopivaksi paikaksi löytyikin Hurrikaanihalli, joka toimii edelleen tapahtumapaikkana messuille. 

Messuilla on koettu paljon elämyksiä ja nähty runsaasti eri näytteilleasettajia.

Vuoden 2016 jälkeen messuilla oli kolmen vuoden tauko, kunnes Viitasaaren Yrittäjät ottivat yhteyttä Jyväskyläläiseen ammattikorkeakoulun linjaan Tiimiakatemialle. Täältä löytyikin uudet innokkaat tapahtumajärjestäjät yhteistyöhön messuille ja suunnitelmat messujen toteuttamisesta aloitettiin. Messut oli tarkoitus järjestää toukokuussa vuonna 2020 ja 2021 Hurrikaanihallissa, kunnes tapahtumat jouduttiin perumaan ja siirtämään koronan takia. Vuonna 2021 järjestettiin Koti ja Puutarha -messut nettimessuina. 

Vuonna 2022 messut järjestetään taas perinteisesti Viitasaaren Hurrikaanihallissa toukokuun lopulla!

Tiedotamme lisää tapahtumasta.